måndag 15 juli 2013

Vårt älskade hus och alla fantastiska gäster

Vi får en mängd reaktioner (majoriteten otroligt positiva) på oss och vårt hem tillika Bed and breakfast, både i vår gästbok, via Booking.coms poängssystem och givetvis direkt på plats när våra gäster bor hos oss.

Många har "läst på" innan de kommer till oss, och vi är imponerade av vilket intresse många visar - det glädjer oss och sporrar oss till vårt fortsatta arbetet - för vi vet att det finns oändligt mycket kvar att göra i och runt vårt älskade hus. Men, vi vill hellre att det tar lite längre tid och blir gjort på bästa sätt och med omtanke om husets historia, än att det går för fort och blir för modernt och opersonligt.

En gäst sa en morgon och han blir imponerad när han inser hur fint huset kommer att bli när det är klart - det kallar vi en visionär!!!

Vi läser och lyssnar på alla kommentarer - och de allra allra flesta är så underbara att vi känner oss otroligt utvalda som får ha så fantastiska människor boende hemma hos oss!!! Tack för all support.

Givetvis vill vi att alla är nöjda, men människor är olika. Allt passar inte alla. Men, när det gäller arbetet runt och omkring huset är vi som sagt mer än medvetna om allt arbete som återstår. Vi har valt att prioritera gästdelen (även om det även där finns vissa brister i vissa lister mm) och att vi ska ha tid att umgås med våra gäster. Vi vill "räcka till" till våra gäster, komma med resetips, hjälpa till att boka aktiviteter och äta frukost tillsammans.

Vi har valt att ta emot gäster trots att allt inte är färdigsnickrat. Vi har valt att välkomna "gäster" i vårt hem och att generöst dela med oss av allt vårt arbete. För att kompensera att inte allt är "färdigsnickrat" håller vi förhållandevis låga priser - och en absolut majoritet av våra gäster visar att vi "tänker" rätt.

Vi vill med detta inlägg hälsa ny och återkommande gäster varmt välkomna hem till oss
 
- bilderna som finns på våra rum hoppas vi ger en fingervisning om hur fint resten av huset och trädgård kommer att bli när allt är klart - det finns en plan för allt..... Men för att ha råd att snickra vidare och för att kunna bibehålla god service i samhället har vi även andra arbeten som tar en stor del av dygnets timmar....
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se