fredag 26 juli 2013

Här vaktar jag eller.....


här välkomnar jag dig.....


De senaste dagarna har vi haft glädjen att få hälsa flera återvändande gäster välkommen åter och det värmer så "gott"!!!! Att få en kram när gästerna reser vidare - är det bästa betyget.....

Men, visst finns det de som inte är fullt lika nöjda, av de senaste sex recensionerna som vi har fått kan vi summera 2 st 10-poängare (vi tackar och bockar allra ödmjukast), två st 9,2, en st 8,8 och en 5,8, och alla sex har bott hemma hos oss och träffat oss båda och ändå blir upplevelserna så olika.

Den näst lägsta poängen av dessa har glädjande nog tagit sig tid att skriva ned sina synpunkter och det betyder oerhört mycket för oss. Så här skrev denna gäst;

+ “Inredning, inre stil, färg och atmosfären i huset, doft av nysågat trä. Funktionellt med diskret mycket teknik av senaste datum. Mycket trevlig och pittoresk frukostlåda med "lagom" av allt.”

- Att gå runt huset utanför för att komma till verandan med frukost. Husets hund var en mycket väldresserad sådan och var verkligen inte närgången men tänk på att inte alla gillar hundar inkl mig själv.

För er som läser vår Blogg innan ni kommer till oss vill vi här ge lite praktisk information.

Ni är våra gäster i vårt hem - och vi gör alltid vårt yttersta för att ni ska må bra, ibland når vi ända fram, enstaka gånger lyckas vi inte lika bra. Vi tror att mycket beror på vad man har för förväntningar och därför skickar vi alltid ut mail i förväg som beskriver vad vi kan erbjuda och lite annat matnyttigt. Vi är medvetna om att alla inte är så flitiga mailläsare men det är det sätt som vi kan kommunicera på.

Väl framme hos oss frågar vi om gästerna är rädda eller tycker att hundar är obehagliga..... Och vi kan lugna de rädda med att våra hundar är väldigt lugna gamla och trygga, men vi försöker givetvis respektera om någon inte tycker om hundar.

Frukost kan man äta med oss på vår veranda. Om tiden inte passar erbjuder vi alltid en frukostlåda som alternativ, som man kan äta när helst man önskar, både tidigare och senare. Lådan brukar vara väldigt uppskattad. För att komma till frukostverandan inomhus måste man gå genom vår del av huset. Om man har valt frukostlåda för att man vill äta vi annan tid passar inte det lika bra - utan då får man välja att äta på sitt rum, vid vår bardisk eller att ta med sig "lådan" och sitta på vår veranda - vilken man i så fall måste gå till utomhus....

Vi rekommenderar en frukost på vår veranda - våra gäster är generösa och delar gärna med sig av resetips och språken varierar, alltifrån gäster, men många morgnar är det en hel del engelska... :)

Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se