tisdag 23 juli 2013

Plötsligt händer det

och vi har inte vunnit på en Triss-lott.....

Vi har till vår stora glädje hittat en tjej som kan och vill hjälpa oss att bädda och tvätta när tiden inte räcker till..... Underbart!!!

I går gick Marie av sitt Kioskpass redan mitt på dagen och arbetsivern var stor. Allt spillvirke sågades upp för att värma oss i vinter. Ett av verandans alla fönster fick sin grundmålning - ett grannlaga arbete genom att fönsterna är stora och med spröjs. Det gäller att glädja sig åt att ett fönster är klart och inte se hur många som är omålade :)

I dag har ett till fönster blivit målat och än är dagen inte slut.....

Förutom målningen och sågningen, har vi tömt komposten, så att den är redo inför vinterns alla matrester - en del i vårt miljötänk med sopsortering mm.

Vi har hämtat de beställda omtagen till gardinerna i Ådalen, och vi har utökat våra tjänster så att vi nu även kan sälja våra populära badlakan från Näsvikens linneväveri.

Kuddar har börjat sys till verandan och idag har vi varit till Bollnäs och tittat på ett vedelat badkar som nog blir nästa aktivitet hemma hos oss ....

Gårdagen avslutade vi med en biltur i närområdet och en promenad på nästan en timme - och sedan somnade vi fort.....

1 kommentar:

  1. Härliga handdukar! Så sköna att använda. Vi har båda handdukar med hem. Detta är en av era små lyxdetaljer. Ni har flera omtänksamhetsdetaljer som sätter guldkant på vistelsen hos er. Min syster och jag är glada att vi valde att bo hos er"

    SvaraRadera

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se