söndag 16 februari 2014

Fina poäng från Booking.com och spännande smaker

Vädret fortsätter att vara minst sagt omväxlande. Ena dagen stormar det, nästa dag regn, snö och en annan dag är det halt istället..... Alla årstider under en vecka - utom möjligen sommaren :)

I fredags, på "Alla hjärtans dag" fick vi vår "poängtavla" från Booking.com avseende poängen från våra gäster under 2013. Vi har sett liknande tavlor på stora hotell och nu har vi alltså "egen" poängtavla - och våra gäster har i snitt givit oss 9 av 10 möjliga poäng och det gör oss mycket stolta. Höga förväntningar att leva upp till men vi lovar att göra vårt bästa.

Vi la in denna bild av Ingemar och "tavlan" i fredags - på Facebook och nästan 400 har sett den och många har givit "tummen upp" och flera har skrivit uppmuntrande kommentarer. Tack!


Vädret gör att förkylningarna härjar fritt och vem har tid att vara förkyld? Ingemar brukar normalt göra en smoothie åt oss på morgnarna, bestående av yoghurt och ett mängd frukter/bär. I morse provade vi något nytt - en riktigt energidrink bestående av ingefära, sirap, äppeljuice, pressad lime, mango, kiwi och..... Stark men säkert väldigt bra i förbyggande mot ev snuva.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se