söndag 13 april 2014

Semesterboende där även hundar är välkomna!

Vi får ibland samtal från blivande gäster, som har ringt till många olika hotell, stugboende och Bed and Breakfast, där de har fått höra att deras familjemedlem, vovven eller katten, inte är välkomna!

Givetvis har de inte bokat något boende på dessa ställen, där en i familjen inte är välkommen.

Man hör hur glada och tacksamma de blir när vi säger att vi har ett rum där hela familjen inklusive vovven är välkomna!

Det mesta handlar om hänsyn till varandra. Vi har ett rum där hundar och andra sällskapsdjur är välkomna, och vi har två rum där det råder hund-/djurförbud. Vi städar alltid extra noga efter varje hundbesök.

De som redan i förväg säger att de är allergiska får givetvis ett av de andra rummen, men vi kan inte garantera att det fungerar för de som är mycket allergiska. Vi har tre rum i vårt hem. Vårt hem är inte allergisanerat på något vis, även om vi är noga med, och ofta får beröm, för vår städning.

Vi försöker på bästa sätt göra så att alla, oavsett hur "familjen" ser ut, ska känna sig välkomna till oss.
Hittills har vi inte haft några problem med hundägare kontra andra gäster, även om en och annan vovve varit lite pratsam en stund medan allt är nytt.

I februari hade vi gäster med en tik som var till Enånger för att bli parad, och nu väntar vi med spänning på besked om det blir några valpar som kan titulera sig "Made in Enånger"..... Så kan de gå när man är gäst på Enångers Bed and Breakfasat.... :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se