måndag 14 april 2014

Planeringsmöte och aktivitetsinventering

Fredagen den 11 april var en intensiv dag. På morgonen hämtade vi våra utemöbler till gästdelen av trädgården och på kvällen tapetserade vi några tapetvåder, men mitt på dagen......

Vi försöker att regelbundet avsätta tid för att hinna planera för vår/företagets fortsatta verksamhet. I samband med dessa planeringsmöten försöker vi alltid göra en aktivitet också. Vi hittar hela tiden nya utflyktsmål att utforska, för det finns så otroligt mycket att se och uppleva i härliga Hälsingland!

Denna gång var det dags för oss att utforska närområdet runt Larsbo Gård, som förutom att de, precis som vi, erbjuder boende, även har ett antal aktiviteter. Vår första direktkontakt med Åsa och Lasse var i samband med en överbokning, men sedan dess har vi haft flera trevliga samtal om Hälsingland i allmänhet och Enånger i synnerhet.


Vi träffades vid en "koja" där Åsa och Lasse förberett lunch. 
På menyn stod kolbullar, och en trevlig pratstund, 
innan det var dags för den egentligen aktiviteten, en tur med häst och vagn.
Den viktigaste "biten" i dagens aktivitet är på väg till dagens arbetspass, men först en smakbit på det späda gräset.


På plats framför vagnen....


Ska vi åka nu? Undrar Gösta, som normalt håller koll på både gäster och höns :)


Och så bar det av, i lugn och maklig takt, på grusig väg med ett intensivt fågelkvittrande. 
Vi kunde inte ha fått ett bättre väder för denna utflykt! 


Åkturen är över för denna gång, "Loyden" ska tillbaka till sin kompis i hagen.
Vi fick låna Larsbo Gårds matsal för vårt "styrelsemöte". 
Vi kan lugna er med att idéer finns det gott om, och det allra mesta rör våra gästers välbefinnande och färdigställande av vårt älskade hus tillika vårt Bed and breakfast.


Att komma bort en stund, genom att byta miljö och komma bort från sina invanda hjulspår uppstår många nya idéer och energin fylls på. Tänk på det ni andra som kämpar och driver ett företag. Att avsätta tid för planering, tid som man kanske tycker att man inte har, ger så otroligt mycket tillbaka.

Vi har också möjlighet att erbjuda konferensutrymme hos oss på Enångers Bed and Breakfast, på vår frukostveranda. Fråga gärna oss, så berättar vi mera!

Ett stort och varmt tack till Åsa, Lasse, Loyden och Gösta. Vi laddade våra batterier under en underbar eftermiddag hos er! Vi kommer gärna tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se