tisdag 22 april 2014

Nu söker vi dig i vårt närområde som älskar att ge service och vill ha några förgyllda dagars kontakt med människor från spännande platser....

Vi har öppet vårt Bed and Breakfast året runt - alla dagar!

Vi tycker att vi har "byggt" och "tänkt" så att vi ska kunna vara borta något/några dygn utan att behöva "stänga" då vi tycker att hög tillgänglighet är våra gästers rättighet....

Vi har kodlås på gästdörren så att våra gäster kan komma in när som helst, oavsett om vi bara är ute med hunden eller lite längre bort när de kommer.

Vi har möjlighet att förbereda frukost och vi har människor runt oss som kan hjälpa oss någon enstaka gång med att båda bädda, städa och ta betalt men.....

Vi ser hur mycket våra gäster värdesätter kontakten med oss och andra Enångersbor. Vi vill vara det personliga alternativet till alla stora statshotell.

För att klara det behöver vi hitta "någon" som liksom vi älskar att träffa nya människor och att bjuda på sig själv. Vi behöver "någon" som kan vara "vi" om vi av någon anledning åker bort någon/några dagar.

Efter drygt två år med gäster har vi lärt oss att allt är möjligt. Det går att hitta lösningar på allt, och arbetsinsatsen är minimal i förhållande till det utbyte det ger i form av härliga kontakter.

Vi söker dig som tycker att detta låter spännande.
Vi söker dig som kanske redan är pensionär och har alldeles för mycket fritid?! (Kan man ha det?!)
Vi söker dig som känner att du skulle vilja prova på att vara "vi" för någon/några dagar vid några tillfällen i sommar.

Hjälpen vi behöver kan variera beroende på hur mycket du vill göra. Vill du hjälpa oss med hela biten, från att städa och tvätta till att ordna frukost och ta betalt, eller vill du bara vara gästkontakten som tar "hand om" våra gäster genom ett kortare besök på kvällen för att hjälpa dem till rätta och ta betalt och att om gästerna så önskar - äta frukost med dem på vår härliga frukostveranda.

Gäster är personligheter och alla har olika tider och dygnsrytmer och olika mål med sina övernattningar. För att det ska fungera på allra bästa sätt ser vi att du bor i närheten av oss, så att du kan ta dig till vårt Bnb om någon gäst av någon anledning får problem vid en "icke planerad" tidpunkt, t ex att de inte får igång tv:n vilket för en del är en viktig del i vardagen :)

Det är INTE ett sommarjobb. Det är inte många dagar vi behöver hjälp, och vi kan till stor del planera dem i samråd med dig.... Det vi behöver allra mest är din vilja och ditt engagemang...
Är du den vi söker?!

Hör i så fall av dig till Marie på 070-3348126 eller skicka ett mail till enangerbb@hotmail.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se