onsdag 29 maj 2013

Så har det hänt igen....

Som våra trogna bloggen-läsare vet - så har vi haft en tight deadline en längre tid, för att hinna bli klar till midsommar då även vårt tredje rum Ådalen är uthyrt och måste vara klart....

Häromdagen fick vi en bokningsförfrågan som vi inte kunde tacka nej till.... Och detta resulterade i att vi måste vara klara ännu en vecka tidigare och nu är det m a o ont om tid i ännu högre grad :) Men det finns goa människor som man alltid kan be om hjälp och vi hoppas att få ihop det trots allt - eller vi måste klara det.

I morse målade Marie klart panelen och sedan fortsätter målningen av fönster och foder och annat som ska målas. Ingemar får måla taket.... I går införskaffades bröst- och taklister, och gardiner och sängkappa är under uppsyning.... Nu gäller det att bita ihop och jobba ännu intensivare så att våra gäster får vad de önskar!

Häromdagen fick vi en ny nationalitet som bokade rum hos oss - från Ungern - och vi har fått bokningar till september redan nu....  Trots allt är det en underbart liv vi lever - man behövs någonstans varje vaken timme och vi ser resultat och möter positiva människor - vad mer kan man önska av livet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se