torsdag 31 augusti 2017

Praktikplats sökes


De som följer oss här på bloggen, vet nog om att vi har haft ett antal olika arbeten, styrelseuppdrag, andra företag mm vid sidan om vårt BnB och all renovering.

I takt med att renoveringen sakta men säkert blir allt färdigare så började jag, Marie i våras fundera på framtiden. Fyra deltidsjobb, eget företag, massa idéer och ambitioner mm - kan bli FÖR bra.

Drömmen om att hitta ETT arbete som ger mig de utmaningar jag behöver och som går att kombinera med våra egna projekt började mejslas fram.

Hos oss är det oftast nära mellan tanke och handling.... Resan mot min dröm har just börjat i form av en två-årig utbildning till Redovisningsekonom!!!! För vad kan vara roligare än matte, excel och bokföring ?!

Jag läser på nu distans mot Stockholm och en av många arbetsuppgifter nu i början är att hitta en praktikplats våren 2018, närmare bestämt 8 veckor vecka 15-22.

Då vi är relativt "nya" i Hälsingland har vi inte hunnit skaffa oss ett så stort lokalt nätverk, även om vi jobbar på det.....

Tänkte därför helt förutsättningslöst be om hjälp av vänner, släkt och gäster. Alla kontakter är värdefulla! Kom med förslag på var jag kan förlägga min praktik (som förhoppningsvis kanske leder till drömjobbet). Ett företag med egen ekonomiavdelning eller en redovisningsbyrå, helst i närheten av Hudiksvall eller Söderhamn :)

Men som sagt, alla idéer och tips är värdefulla! 

Ni når mig på 070-3348126 eller marie.sandehult@gmail.com

Hoppas vi hörs !!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se