tisdag 26 juli 2016

Vikarierade Bed and breakfast värd sökes

Vi har världens roligaste och mest inspirerande arbete! Och vi gillar verkligen att jobba mycket, men....

Vi gillar även att resa och fylla på med nya idéer och ny energi, och då behöver vi givetvis tänka på hur vi gör med vårt Bed and breakfast och våra gäster.

Under kortare resor kan vi oftast lösa det med vänner, men nu drömmer vi om en längre resa och då behöver vi någon som  kan bo i vårt hus och vara "vi".....

Vi söker nu någon som skulle tycka det vore kul att bo i vårt hus i två månader (ca mars och april 2017) och njuta av vackra Enånger och vårt hus. Vattna våra blommor och skotta snö och ta hand om de gäster som bokar in sig på vårt Bed and breakfast.

Dessa två månader är oftast de lugnaste månaderna, men det kan variera.

De arbetsuppgifter som behöver göras - förutom att välkomna gäster och äta frukost med dem är att bädda och städa, tvätta och mangla samt förbereda frukost. Att ta betalt är en annan uppgift. Det administrativa kan vi lösa på distans om det känns för spännande.

Många av våra gäster säger att de själva drömmer om detta och nu finns alltså chansen. Vi tror att detta skulle vara perfekt för dig som kanske pluggar på distans eller för den pigga pensionären eller ...

Om du känner dig nyfiken, skriv några rader och berätta om dig själv så kan vi resonera vidare .... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se