fredag 14 juni 2013

Firande - om än bara ett uppnått delmål....



I kväll invigde vi Ådalen - ett för oss historiskt ögonblick - som grumlades lite av allt vi inte hann....

Klockan har passerat 23:00 i kväll, fredagen den 14 juni. Vi har gäster i alla våra tre rum - alla har kommit och verkar trivas. Det är stor skillnad på sommar- och vintergäster - på vintern kommer gästerna ofta sent och åker tidigt och vi är mer ett "rum för resande". Nu på sommaren kommer gästerna tidigare, de har mer tid och har inte så bråttom i väg på morgonen. Vi kommer få många underbara morgnar med våra gäster på vår veranda - bara vi lyckas tömma den på alla flyttlådor mm.

Åter till dagens historiska ögonblick. I går kväll städade vi ut allt byggdamm och tvättade fönstrena. I dag var Marie iväg och arbetade med bokföringen på morgonen och först efter lunch kom vi i gång på allvar med möblering, och trots ett idogt arbete till midnatt, många nätter i veckan, kom vi inte ändå fram till mål-linjen till denna helg.

Ännu återstår golvlister, taklisterna ska målas, tv-montören ska komma så att även Ådalen får tv. Gardiner ska sys och kirschkrokar ska införskaffas då vår låda med mängder av gardintillbehör verkar ha försvunnit i hanteringen...... Men det är väl härligt att vi inte är sysslolösa - verandan står också högt i prioriteringen - och till råga på allt har Marie lovat att trimma en hund nu i veckan....  :) Längtar lite tills vi hinner med vår del av huset också..... Men nu ska vi inte hålla er på halster längre - så här ser Ådalen ut hittills....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se