lördag 14 april 2012

Tre dörrar....

I dag har arbetet framskridit enligt planerna..... Trots gäster har vi kunnat arbeta vidare och nu är det inte så många timmars arbete kvar i korridoren.....

Till vänster justerar Micke dörrkarmen till rum två - och till höger en bild över korridoren och man skymtar rumsdörren till rum två och dörren till det blivande trapphuset.Dörren till det blivande trapphuset. Givetvis ska den målas vit - men det kommer i ett senare skede... Till vänster i bilden skymtar dörren till rum tre.


Till vänster är ett kort på dörren i rum två - taget innifrån rummet ut mot korridoren. I stort sett hela rum två har nu få bröstpanel, det saknas bara på väggen till vänster om dörren och vi måste tömma rummet på lite möbler för att komma åt där.

Förutom detta är vi inne på slutspurten av panelmålning i den inre hallen - och fönsterbrädorna på verandan har kommit på plats. Nu är det bara att vänta på att värmen kommer så att vi kan börja måla fönster mm.

Ännu saknas många golvlister i såväl hall som korridor, och i den bortre delen av korridoren saknas innertak och tapeter runt dörrarna - men det känns inte omöjligt långt bort tills vi kan börja med att tapetsera rum två....., och sätta tak och slipa golv och.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se