tisdag 19 augusti 2014

Renoveringsobjekt

Det är nu ganska precis 10 år sedan Ingemar köpte vårt älskade hus, som då var mer eller mindre fallfärdigt och som nu är vårt hem och vårt bed and Breakfast där nästan 1500 gäster övernattat under de två år vi har haft öppet. Renoveringen har tagit mycket tid och ännu finns det saker kvar att göra. För att orka bygga vidare, för att ladda våra egna batteriet och för att få nya idéer krävs ibland semestrar.

Vi har turen att ha underbara vänner som tar hand om våra gäster när vi är bortresta. Hoppas att de förstår hur mycket vi uppskattar det. Jättetack!!!!

Vi reser nu runt i Baltländerba med vår egen husbil som har en trasig vattenpump i bodelen och vi inser efter att ha försökt få tag på en ny pump i tre dagar att man är ganska utlämnad tidvis när man inte kan det inhemska språket.

Förövrigt går allt bra även om vi båda blir lite rädda när en av oss säger att ett hus ser genuint ut och har potential ... Så tänkte Ingemar också när han köpte vårt hus i Enånger en gång för länge sedan.... Här ett bildsvep på tänkbara renoveringsobjekt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se