lördag 9 augusti 2014

Minimarknad på Enångers Bed and Breakfast

Vi får allt fler återkommande gäster. Gäster som blir som kära vänner som dyker upp då och då....

I fredags var det dags för en härlig frukost med en av våra stamgäster. Denna stamgäst har tidigare sålt handledsvärmare till Marie. I dag hade hon med sig varma sköna fårskinnstofflor som hon erbjöd oss att köpa till bra priser.

- Det tål att tänka på, sa Marie.... Och de andra gästerna frågade om vår stammis möjligen hade cykelsadlar i fårskinn med sig, och det är klart att hon hade :)

Och så stod vi där runt hennes bil, allihopa, och tittade på fina tofflor, västar, cykelsadlar och det kändes som en liten minimarknad i vår trädgård, något som givetvis väcker tankar som legat och slumrat en stund....
Och vad blev då Maries beslut?
 Efter en trevlig frukoststund fyndade Marie ett par härliga fårskinnstofflor. så trots att vi beställt både markiser och myggfönster de senaste dagarna är vi nu rustade även för kyla.


 En sak till...... 
Vår stamgäst hade med sig sin mamma denna gång. 
En underbar kvinna som vi tyvärr inte kunde kommunicera så mycket med, då hon var från Tallin, och inte kunde varken Engelska eller Svenska. 
Vårt nästa semestermål, som ligger ganska nära i tiden, är just bland annat Estland. 
Vår fantastiska stamgäst säger då, att vi gärna får ringa henne om vi får problem med språket eller på annat vis behöver hjälp av en "locals".... 
Underbart - eller hur? Det värmer nästan mer än tofflorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se