lördag 7 juni 2014

Stort och smått på våra styrelsemöten....

Marie var hemma hos sina föräldrar nu i veckan, igen.

Vid deras telefon hänger vårt första "reklambald" för vårt Bed and Breakfast.Vi gjorde det under tidig vår 2012. Vi skrev att vi ville berätta att Söderhamn och Hudiksvall berikats med ytterligare en boendemöjlighet. Vi skrev också att till våren/sommaren 2012 skulle alla rummen vara klara :) Tur att vi är optimistiska! Som vi har jobbat dessa senaste år - och visst - mycket är klart och mycket har blivit riktigt bra - men fortfarande finns det sååååå mycket som vi vill fortsätta att utveckla.
Det första reklambadet innehölls detaljbilder, bara för att allt inte var klart ännu....


Varje månad har vi "styrelsemöten" då vi försöker summera vad vi har gjort hittills och vad vi har kvar att göra. Denna månads "styrelsemöte" var förlagt till Norrfjärden och en övernattning i vår husbil.


I fredags provade vi för första gången vårt nya frukostalternativ - frukost att ta med i bilen.....Och idag har vi fullt igen och våra gäster ser ut att trivas - så vi tror att våra regelbundna "styrelsemöten" gör nytta..... I dag har vi planerat vidare hur trädgården inklusive parkeringen ska utvecklas.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se