söndag 22 juni 2014

Ömma muskler men ingen huvudvärk....

En lugn midsommarhelg har passerats och några ömma muskler skvallrar om vad vi har gjort - och vi vet att det kommer fler dagar med ömma muskler.

Förbättring av gräsmattan pågår. Vi försöker jämna ut de nivåskillnader som blivit genom åren. Vi ska även avgränsa gräsmattan bättre, då den hittills fått "flyta ut" och övergå i grus och "vildmark". Vår trogne självgående gräsklippare har fått ha semester hittills på grund av allt trädgårdsarbete, men snart ska nya regler läggas upp för klippningen och då vill vi att så mycket som möjligt ska vara klart.

I går, lördag, tog vi en sväng till Järvsö marknad. Första och mest troligen sista gången för oss. Dålig väder bidrog säkert till upplevelsen, men få stånd och entré till marknaden gjorde att upplevelsen blev lite "ljum".

Idag har vi varit och inhandlat kantavskiljare att ha mellan rabatter och gräsmatta, samt "gå-stenar" och nu fortsätter ett hårt arbete med att kärra jord, men vi kommer att bli belönade med ett ute-bad om bara regnet håller sig borta en stund.....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se