söndag 15 juni 2014

Bildbevis
Här är bildbeviset att vi hade en plan om att ta det lite lugnt i helgen......

Istället får vi beklaga att vi just nu inte hinner med att uppdatera bloggen i den takt vi skulle önska, för det händer så mycket underbara saker, hela tiden, och sedan är dagarna slut innan vi hunnit med på riktigt......

Helgen började med en underbart inspirerande fredagsfrukost.... Och en imponerande bil som stod på vår gård när alla var på väg till skolavslutningen. Det var en och annan som slängde avundsjuka blickar på bilen!Sedan var planen att vi skulle åka och lämna husbilen på service, men ibland går det för fort..... När vi planerade vilken tid vi skulle åka, insåg vi att vi skulle sova i husbilen då vi lovat bort vårt eget sovrum denna helg. Tur vi kom på det innan vi lämnat iväg den... :)

På fredag kväll kom Maries ena son ned och hjälpte oss helt fantastiskt med att få igång vattnet i vårt nya företag..... Efter en heldag där, i vår nedlagda surströmmingsfabrik, var det dags att åka hem för att ta emot våra gäster. En fotbollsspelande familj och 8 gäster från - Singapore.

Frukost på verandan.....


Medan gästernas tvätt torkar i solen....

Ingemar passade på att snygga upp lite runt huset och en av våra gäster från Singapore fick till sin stora glädje prova vår gräsklippare.


När vi städade inför att vi skulle ha gäster i vårt sovrum, hittade vi bland annat ett sånghäfte från en av våra kräftskivor.....Bilden är tagen 2008, och långbordet stod..... precis där våra två rum Svedja och Bro nu finns.

Med tanke på hur det såg ut då - för 5-6 år sedan, och hur långt vi har kommit nu, både hemma och med allt annat, är det lätt att förstå att vilstolarna inte hunnit bli direkt nedsuttna, mer rostiga.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se