lördag 22 mars 2014

Slipdamm överallt...

En vecka utan ett inlägg.....

Det är nu snart en vecka sedan snickarna lämnade oss och tanken är givetvis att vi ska bli klara så snart som möjligt, men allt tar sin tid. Vårt vanliga arbete och aktiviteten i vårt Bed and breakfast tar sin tid, och det gör att tiden vi kan jobba med renoveringen trots allt är lite begränsad, men visst längtar vi tills det är klart och vi kan börja njuta av ett färdigt "hem". Längtan är stor efter att få städa bort slipdammet som verkar vara "kroniskt" just nu i vårt hem :)

Taket i övre hallen är målat en gång och i stort sett alla väggarna uppe är färdigspacklade och slipade och väntar nog mest bara på tapetsering. Tapeterna som vi lyckats få tag på, på nätet, har ännu inte hunnit fram till oss, så det gör inte så mycket att vi inte är klara.....

Takhyllan är halvdeles färdigmålad, förberett för att vi ska kunna tapetsera under den. Den platsbyggda bokhyllan är halvvägs på väg mot att bli färdigmålad.

Nere återstår att slipa och måla taket, samt att måla panelväggen mot gästdelen, men det gäller att göra allt i rätt ordning.

I fredags prioriterade vi att städa på verandan, och snart kan vi återigen ha vår gästfrukostar där!

Just nu känns det som om vi har lite för mycket saker....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se