söndag 9 mars 2014

Fjälltrafik...

I dag fick vi hjälp av Hampus i Kiosken, så att vi kunde följas att hämta lock-panel till hallens tak, i Färila. En underbar dag i strålande sol! Men så mycket trafik! Givetvis har det med sportlovet att göra. Många skidåkare på väg hemåt. Vi kan bara hålla tummarna för att resan gick bra för alla!

För oss blev det en trevlig utflykt när vi både hann in på en Loppis, hann fynda lite ljus till påsken och fika en go räkmacka.


Väl hemma måste virket in i värmen för att få rätt temperatur tills det ska monteras, och ja, var ska vi lägga det.... Det blev i vår hall. Återigen känns vårt hem lite som i en gammal Shurgard reklam...
- Ska ni till frukostmatsalen?
- Ja, hur kommer man dit?
- Inga problem, klättra över virkeshögen i hallen. Är högen för hög för dig, kan man gå runt den genom att öppna dörren till verandan. Var försiktig när ni går upp för trappan, för den saknar ledstång, och akta stegen och målarburkarna. Men var lugn, färgen på väggarna har redan torkat, hoppas vi :)
Skämt å sido, två veckors intensivt arbete, mycket grundligt och gediget arbete utfört och nu väntar detaljerna som gör att allt kommer att bli så underbart som vi hoppas på, men resan dit är lång. Just nu ser man inte riktigt hur mycket arbete som är nedlagt. Men vi vet.... Och snart kommer det att börja synas. I dag har Marie målat den andra vändan på reparationstapeten som nu är färdig för den väggfasta bokhyllan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se