måndag 17 februari 2014

Droppen som urholkar stenen....

Vi gör något nästan jämt..... Många saker, och en stor del av vår tid, är återkommande aktiviteter som att tvätta, hänga tvätten, mangla, bädda, städa osv..... När allt detta är gjort fortsätter vi och vi kommer en liten liten bit till varje dag. En sak till hamnar på sin rätta plats, en ny yta, om än liten, frigörs och en liten bit till målas osv.

Våra gäster har "turen" att få bo i den del av vårt hus som är i det stora hela färdigrenoverat. Visst, det saknas lite målning, någon list osv - men som sagt i det stora hela är det mesta klart där. Annat är det i delar av vårt hus. Kommer man in till oss första gången kan man säkert göra en låååååång lista på allt som är ogjort - men jag är faktiskt övertygad att listan på vad vi faktiskt har gjort är ännu längre.

Bit för bit, en liten bit i taget, kommer vi närmare målet - med ett färdigrenoverat hus där både vi och gästerna har utrymme och kan bara koppla av och njuta av tillvaron. Det sker inga stora under varje dag, men precis som den lilla droppen som envetet droppar ner på stenen och nöter på - så jobbar vi vidare....

Ingemar har börjat bygga in ventilationen i vår kombinerade tvättstuga/gästkök och det kommer att bli kanonbra när allt är klart.


Och i går kokade Marie Aroniasaft av bären som vi plockade i somras. Lite "flash-back" blir det - för den helgen som vi plockade bären, var den helgen som ett av våra rum råkade ut för vår hittills ända skadegörelse..... Men, saften blev god trots att bären plockades under lite dramatiska former :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se