fredag 28 juni 2013

En händelserik dag

I torsdags kväll tog vi lite ledigt och överlämnade Kiosken i våra anställdas vård. Nattens gäster hade allt de behövde - och vi kunde då ta husbilen och ge oss ut på egna äventyr.

Målet var Ockelbo där vi först hade ett intressant möte med en kollega tillika kurskamrat. Efter det åkte vi ned till Kolforsen och hade en underbar kväll. Vi grillade, njöt av värmen från elden och Marie tog dessutom ett dopp i forsen/sjön.

Efter en god natts sömn var vi redo för nya utmaningar, Ockelbo marknad och ett antal loppisar, på jakt efter ett antal möbler och annan utrustning som vi fortfarande behöver i vårt Bnb.

Efter att ha parkerat husbilen blev vårt första stopp en lampaffär. Efter avslutat köp hade vi en taklampa, sänglampor och fönsterbelysning till Ådalen.

Bland marknadsstånden hittade vi skyltar till Dusch/wc och wc samt en välkommen hem-skylt. Personliga och fina.... Hoppas att det gör att våra gäster ska känna sig extra välkomna.

Efter att vi var nöjda med marknaden blev det ett antal Loppis-stopp och innan vi styrde hemåt var bilen fullastad med en kista till Ådalen som ska bli kombinerad förvaringsmöbel för extrabäddarnas kuddar o täcken och nattduksbord till ena sidan av dubbelsängen. En ny trasmatta följde också med, och 2 pidestaler till alla våra blommor. Och en spegel..... Vi hittade också ett häftigt gammalt väggskåp till Ingemars kontor.

Nu är vi hemma igen, tvättmaskinen går, nya gäster har checkat in och vi har 15 liter jordgubbar att rensa och frysa ned inför vinterns alla smoothies.... :) Vi har sagt det förr, och trots en hel del alltför slitsamma dagar och lite "uppförsbackar" så går det framåt..... Och våra fantastiska gäster gör att vi känner att allt är mödan värt och att vi är på rätt väg.... Natti natti

PS i går och i dag har bokningarna verkligen strömmat in - kul!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se