fredag 21 juni 2013

Bröllop och fullt hus

Midsommarafton.... och huset fullt av trevliga gäster......Gäster som ska på bröllop - därav rubriken.... :)

Nu har vi fått prova att ha Ådalen som fyrbäddsrum - det går även om det blir lite trångt, vilket det blir på de allra flesta hotellrum när man ber om extrabäddar.


Även i går blev det sent och många tunga lyft - vilket känns i kroppen i dag :) Men vad gör det när vi nästan hann bli klara med allt det nödvändigaste och vi kunde servera frukost idag åt 14 personer - på vår veranda. Tidigare gäster som har sett hur fullt det har varit där, förstår vilken bragd vi har gjort.

Ännu återstår mycket målningsarbete, virke ska flyttas bort osv, men det går att ta allt eftersom. Det känns fantastiskt att kunna sitta och skriva (som nu) på verandan, höra åns brus och känna de fläktande vindarna när dörrarna står öppna. På vår övervåning är det hett just nu - vilket kanske betyder att sommaren  trots allt är här.

Det känns som ett stort steg att kunna ha gäster på verandan - och inte i vårt eget kök - lite större frihet, även om vår förhoppning är att vi även i fortsättningen får äta frukost med våra gäster. Det är stunder som ger oss extra kraft att snickra vidare när det känns lite motigt :)

En annan fördel med att verandan är användbar igen är att nu kanske Maries föräldrar kan komma på besök igen. De senaste åren har trappan till köket blivit en för stor utmaning för Maries mamma.

Nu bjuder vi på ett bildsvep från morgonens frukost.

GLAD MIDSOMMAR!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se