onsdag 27 juni 2012

Semester...

Det har hänt en hel del under den senaste tiden, men som mycket när man bygger, så är det inte allt som syns. Vem vet hur många timmar man har lagt ned på att måla lister när de väl sitter på plats?

Marie har semester denna vecka och kanske hinner vi lite mer tack vare det :)

Under förra veckan fick vi som sagt lite assistans och kaklet i köket/tvättstugan kom äntligen på plats. Nu fattas bara lite silikon, ytterligare en liten detalj som inte kommer att synas men som tar tid att åtgärda.För övrigt har vi tvättat och städat efter gäster, vi har haft Turistbyrån på studiebesök och vi har börjat komma ned på detaljnivå men vad som är kvar att göra i Brorummet.

Tyvärr har vårt specialsågade dörr- och fönsterfoder tagit slut. Mer är beställt men i väntan på det kan vi tyvärr inte färdigställa korridoren.


I går bar det av till brädgården igen. Jag tror det blev totalt 75 meter lister av olika slag som ska målas innan montering. Bröst- och taklister till korridoren och till Brorummet.... Målningen är redan igång....Vi längtar tills vi kan återerövra vår Veranda och snickra klart där också. Just nu ligger det alltid lister mm för målning där.

Vi avslutar denna rapport med en bild från en del av trädgården, den del vi planterade i fjol. När man ser de plantor som vi har köpt nu - då inser man hur mycket fjolårets växter har tagit sig. Ännu saknas några växter till den nya rosenbersån - men vi får hämta dem på fredag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se