onsdag 27 juni 2012

Mera lister

Dagen har förflutit som de allra flesta dagar nuförtiden. Med en pensel i handen och målarfärgsfläckar på ännu några klädesplagg :)

Hälften av de igår införskaffade taklisterna är nu färdiga för montering. Det är STOR skillnad att måla med takfärg. Den är övermålningsbar på 12 timmar och färdig att montera på 24.... Till skillnad mot linoljefärgen som har en framkörning på nio dagar om allt fungerar klockrent. Men fint blir det :)

Under vintersemestern fyndade vi två furuhurtsar som ska bli sängbord till Borkarummet. I dag har de blivit grundmålade. Två byråer, 10 små lådor och 10 små knoppar.... Har vi tur och torktiden fungerar är de färdigmålade till de första gästerna flyttar in i Borkarummet. Givetvis är de målade med linoljefärg!

En ännu ej målad låda....

Bland dagens uppgifter stod att sy gardiner och sängkappa till Borkarummet. En strålande sol gjorde dock att lusten att sitta inomhus var i det närmaste obefintlig. Byråerna målades utomhus och ena hälften av vår Aroniahäck blev rensad.

Dessutom hade vi positiva samtal med Söderhamns Turistbyrå och även med det företag som tillverkar skyltar till rastplatserna längs med E4:an - så det rör på sig.

Nu kallar symaskinen på mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se