söndag 27 maj 2012

Intensivt underarbete...

Listan med "att göra" inför helgen var som vanligt lång.

Helgen inleddes med att Bro-rummets väggar slipades och spacklades för andra gången, och sent på kvällen kunde det slipas för andra gången. Nu är inte tapeterna långt borta....

Därefter målades fönstret mot ån, vilket varit helt omålat invändigt tidigare. Nu återstår "bara" ytterligare två målningar.... Fönstret har stått öppet hela helgen för att färgen ska torka, och det låter underbart från ån. Svårt att hitta en trevligare ljud.

Fönstret i "smatten", i hallen har också fått en första strykning.

Men.... Vädret är fantastiskt och allt växer rekordartat - såväl det som vi planterat, som givetvis ogräs :) och vi fick lägga några timmar på att rensa vår häck mot gatan.

Med tanke på växtligheten bestämde vi oss för att prioritera att installera den självgående gräsklippare som inhandlades förra sommaren. Ett tidskrävande arbete att "hängna in" gräsmattan så att maskinen ska veta var vi vill att den ska klippa.


På söndagen var det dags att panela klart i korridoren och i Bro-rummet. När det var så klart det kan bli utan dörrfoder, fortsatte vi att panela ute på frukostverandan.


Delar av fönsterbrädan på verandan har målats en andra gång, fönsterfoder till Brorummet och ett antal golvlister har blivit målade. Vi inser att det går betydligt mer foder än vi räknat och vi måste komplettera och beställa mer av vårt specialsågade foder. Vi ska även beställa en "bardisk" där det är tänkt att man ska kunna äta sin frukost eller bara sitta och umgås....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se