måndag 13 mars 2017

Genom Sverige.....

Utanför tågfönstret susar Sverige förbi. Isiga sjöar varvat med fält som "nästan" grönskar....

Vi tänkte båda hinna "jobba" lite på tåget - men det känns som om den ambitionen var lite högt ställd. Det är trångt. Trångt mellan sätena, en hund mellan benen och fem väskor och i vilken la vi det vi skulle ha just nu ?!

Bara koppla av och gilla läget!
Vi har sagt till varandra att denna resa ska bli en "nystart" för oss båda - långa promenader, läsa böcker, se på film, sitta och njuta av naturen, laga mat tillsammans och kanske komma hem lite "lättare" och med många minnen i bagaget.

Vi startar det nya livet nu.....


Under resan inser Marie helt plötsligt att en telefon saknas, vi har bara varsin ..... sen inser vi att det numera är Carina som passar jourtelefonen. Telefonen som vi har haft med oss jämnt, oavsett var vi har varit, för att vara tillgängliga för våra gäster. Svårt att släppa greppet även om det är underbart att Carina är på plats och sköter allt.....

Med mindre än två timmar kvar på tåget letar Ingemar viktiga papper i ryggsäcken - och får fram detta.....


Ska vi hinna nyttja alla dessa kuponger blir vi kvar läääänge i Sverige !!!

En lång tågresa genom stora delar av Sverige närmar sig sitt slut. Vi ska fika och rasta Cooper innan Ingemar ska ta en taxi för att hämta husbilen.

Dagen har varit lugn, förutom ett antal samtal om att batterierna i brandvarnarna på bygdegården. Svårt att be dem vänta åtta veckor.... hoppas det löser sig ändå.

Snaaaart Malmö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se