fredag 26 september 2014

Livet blir inte alltid som man har tänkt sig, men....

..... det kan bli bra ändå.

Trogna läsare vet att vi brukar publicera bilder och texter kring vad vi har gjort sedan sist, var vi har varit, fynd som vi har hittat osv.....

Nu ska vi göra tvärtom, dvs tala om allt vi inte har gjort, som vi hoppats hinna göra....

Nya gästlånecyklar skulle varit märkta med fina dekaler och ha stått i cykelstället klara för en cykeltur.... I år hann vi inte det. Nya cyklar är införskaffade, men i skrivande stund omonterade och utan skyltar. Våra gäster har dock haft bättre begagnade lånecyklar, och framför allt lånar vi alltid ut cyklarna gratis!

Vi skulle ha byggt en ny Gästentré och en trappa ned till baksidan nu i sommar, men trassel med bygglov har gjort att den insatsen kanske "fryser inne" i vinter, men då har vi ju nya saker att se fram emot i vår.

Vi skulle ha målat klart alla fönster på verandan, men tiden har inte räckt till. Och nu börjar det att vara kyligt att ha fönstrena öppna de tre dygn som varje målning tar att torka. Vi får spara lite roligt till nästa år med andra ord :)

Vi hade hoppats att bli helt klara med vår gästparkering och resten av gården, men gruset tog slut trots extra beställning, så nu skjuter vi sista biten till nästa sommar.

Tvättstuge-fönstret är fortfarande inte färdigmålat, men vi tänker ta ned det, sätta en skiva för "hålet" och måla det fönstret inomhus. Vi ber om ursäkt om det kommer att se lite tråkigt ut medan vi arbetar vidare....

Man kan undra vad allt detta beror på? Tidsoptimism, dålig planering, för mycket att göra eller? Svårt att veta, men klart är att vi har otroligt bra beläggning, stamgästerna bara ökar i antal och vi trivs med det vi gör. Att Marie nu arbetar flera dagar per vecka i Stockholm påverkar givetvis också hur långt vi hinner - men vi lovar - vi jobbar varje dag - sju dagar i veckan och sakta men säkert blir mer och mer klart.

Vi får många fina lovord, och kanske är det därför våra gästblommor mår så bra?


Och så här fint och ombonat blir det i gästrummen när solen ligger på och markiserna åker ut.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se