söndag 20 juli 2014

Beröm och hjälpinsatser

Vi har nu fått 100 omdömen på Booking.com och alla är så positiva. Av de senaste 8 omdömena har 4 st givit oss full pott, dvs 10 poäng, och det värmer verkligen!

Parallellt med dagliga arbetet försöker vi se över vad som behöver kompletteras, och vad som behöver repareras osv. Lakanen är en stor fråga..... På två år har vi haft ca 1500 övernattningar. Detta innebär att vår tvättmaskin går ca 3 ggr per dag, och om vi har 15 uppsättningar har alla blivit tvättade och ofta, pga regn, också torktumlade 100 gånger per uppsättning, och det sliter. Några påslakan har vi fått "ta ur produktionen" och nya lakan behövs.

Vi syr underlakanen själv (eller brukar göra) för att få dem nog långa. Vi har extralånga sängar i två av tre rum, och då fungerar det dåligt med färdigsydda lakan.Vi köpte 30 meter underlakansstyg, men tiden att sy har inte funnits..... Så, vad gör man då? Ja, man ber, som vanligt sina föräldrar om hjälp. Nu har Maries mamma suttit och slitit med underlakanen. Mamma ser inte längre att trä maskinen, men sonen har fortfarande, med hjälp av glasögon, falkögon, så han har hjälpt mamma att trä maskinen.... Teamwork....Man kan mycket om man hjälps åt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se