måndag 12 maj 2014

En intensiv helg med mängder av "Loppisar" mm

Så var vi hemma igen efter en intensiv helg. En säkert ganska krävande helg för plånboken, men oj så många fynd vi har med oss hem!

Hur ofta ställer vi oss inte frågan; - Vad är det för datum idag?
Nu har vi hittat lösningen så att våra gäster kan orientera sig både om vilken månad och vilket datum det är (undrar vem av oss som ska få uppdraget att gå upp vid midnatt och skifta datum.....)


En mängd små glasburkar och små glasflaskor har också fått följa med hem - för att förhoppningsvis ytterligare höja gästernas upplevelser av våra frukostlådor.

Vi har underbara gäster. Vi har haft så många fina samtal med gäster från världens alla hörn, och någonstans kan vi kanske inbilla oss att det är "vi" som personer som bidrar till de fina betyg vi får. Vi vill ha öppet årets alla dagar, för att våra gäster alltid ska känna sig välkomna.

I helgen har vi kört in på ett oräkneligt antal gårdsplaner, för att vi sett skyltar om Loppis, Antikt, Café osv - och väl framme, har vi stått med lång näsa och insett att ja, kanske verksamhet, men inte idag....

Så vill inte vi ha det - och vi jobbar därför kontinuerligt med att utöka våra möjligheter att vara borta någon enstaka natt - utan att det ska påverka våra gäster negativt. Vi har kodlås på ytterdörren, bra rutiner för frukost och underbara vänner som ställer upp om vi åker bort någon natt..... Och visst får vi "kvitton" på att vi tänker rätt, som idag när vi kommer hem och hittar denna fina hälsning;


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se