söndag 29 april 2012

Husbil, ställplats och semesterdrömmar

Våren är på väg. Det är helt uppenbart. Naturen har börjat grönska och dagarna blir både varmare och längre, för varje dag som går..

I dag har Marie målat ett dussin bröstfoder och golvlister - och så snart de är torra kan i alla fall vissa monteras. Lister tar tid - men när de väl är på plats blir väggen mer fullbordat....

Förutom målandet har vi lagt ned energi på den för oss nya husbilen. Det känns viktigt att serva den som vi har gjort med dess föregångare. Kolla alla lister, tvätta ut alla skåp och "boa in oss". Årets första tur kommer att gå till Gotland. Det är lätt att bli nostalgisk nu när vår äldre husbil måste hitta sig en ny agare. Det har varit en underbar bil, vi har sett så mycket med den. Mil efter mil, i Tyskland, Schweiz, Danmark och hemma i Sverige. Inte ett krångel någon gång. Snällare bil får man leta efter.

Och nu är den alltså till salu;


En annan sak - vi har rest mycket de senaste fem åren. Ibland har vi hittat fantastiska ställplatser - vilket vi föredrar framför campingplatser - ibland har vi fricampat..... Några gånger har vi önskat att vi skulle ha kommit i kontakt med lokalbefolkningen lite mer för att få tips om närområdet.....

Vi har nu plats för en husbil, med möjlighet till el, vatten och tillgång till dusch och toalett  alldeles intill Enångersån och med möjlighet att grilla på vår tomt mm.... Hör av er om ni passerar Hälsingland och vill ha någonstans att stå med er husbil. kombinerat med goda råd om sevärdheter i närområdet.

Hoppas att vi ses i sommar - och för er som är utan husbil just nu - missa inte vår gamla pärla (på bilden ovan).... Hon ligger nu ute på Blocket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se