söndag 1 april 2012

Födelsedag

Vissa av oss hade födelsedag förra veckan och blev då överraskade med en "kidnappning" på torsdag efter lunch - och därefter en  resa till okänd ort med övernttning på en herrgåård och spa-behandling. Lyxigt värre och även om vi inte har kunnat snickra och måla i helgen har vi haft tid att göra upp mycket planer och leta inredning.

Vi har fyndat både sänglampor till rum 1 och till vårt blivande "trapphus" ner till källaren. Vi har hittat tyger till kommande lapptäcken som är lite av vårt varumärke och vi har hittat material för att sy en hundbädd med avtagbar klädsel för våra fyrbenta gäster.

Dessutom har det varit en del förfrågningar både per mail och telefon och det känns väldigt bra. Vi kommer att hitta rutiner för allt inom de närmaste dagarna, såsom förskottsbetalning mm.

Förutom detta har vi köpt ett antal bilder från Sockenbilder som bland annat ska bli tavlor på våra rum;


Enångers bed and breakfast ligger bredvid ån som i dagsläget har högre hastighet på vattnet än på denna bild, och strax framför kyrkan. I dagsläget är det inte möjligt att ro förbi vårt hus. men att lyssna på åns brus går utmärkt.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se