tisdag 22 september 2015

Sommarens favoriter


Med höstkylan kommer också mysiga stunder i stearinljusets sken, tidigare kvällar, vi kommer allt närmare julen och sedan "vänder" det och vi kan se fram emot en ny och underbar vår.....

Men först en liten tillbakablick på sommaren och vår Facebook-sida.

Vi förvånas ständigt över hur svårt det är att förutse vilka inlägg som ska bli populära och ses av många. Och de inlägg som gillas av många, är det texten eller bilden som är populär?!

Det absolut populäraste inlägget under hela sommaren är faktiskt en bild av oss själva från den 25 augusti - nästan 2000 har sett bilden!!!


På andra plats kommer bilden från Hudik som Maries son fotade ....


På tredje plats kommer ett inlägg om Borka Brygga där många av sommarens gäster har avnjutit en god middag


På fjärde plats kommer ett inlägg med endast text, en text som berättar om våra underbara gäster.

Ödmjukhet ❤️
En dag hade vi en tysk bokning, ett amerikanskt par och ett svenskt par.
Tysken och de amerikanska paret ville gärna äta frukost med oss. Det svenska paret tvekade då de förstod att mycket av morgonens diskussioner skulle bli på engelska. Vi sa att vi löser det, som så ofta förr. Vi pratar lite engelska, lite svenska och översätter när det känns behövligt. 
Så satt vi där, alla runt vårt frukostbord. Jag sa till amerikanarna att det svenska paret kände sig oroliga för engelskan och att vi därför skulle prata en del svenska och hoppades att de inte skulle tycka att vi var oartiga.
Då säger det amerikanska paret att det är de om någon som ska skämmas för de kan ju bara engelska.... ❤️
Behöver jag säga att det blev en fantastisk frukost-stund.....


Ytterligare en höjdare, som får avsluta detta inlägg är från stängningen av vårt Åhh-Café. Man kan undra om det är "poppis" för att vi stängde caféet eller om det blev ett uppskattat inlägg för att vi hade caféet öppet i somras och att vi även fortsättningsvis tar emot gäster i mån av tid, enligt överenskommelse ....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se