fredag 13 mars 2015

Varje gäst är unik!

Vi har, under de 2,5 år som vi har funnits bokningsbara på nätet, blivit relativt bortskämda med höga betyg.

Det är absolut inget vi tar för givet, och när vi ibland får lägre poäng tittar vi alltid närmare på det och funderar vad det kan bero på.

Det finns en handfull gäster där det inte alls har känts bra, men för övrigt har vi underbara gäster.

Vi försöker alltid, när det är möjligt hälsa våra gäster välkomna och visa var alla bekvämligheter finns mm. Men, eftersom vårt BnB också är vårt hem och vi båda har andra arbeten så händer det att vi är ute tillfälligt när gästerna anländer.

Vi har kod-lås och allt förberett för att gästerna ska kunna komma in oavsett vilken tid de anländer. Vi välkomnar ju er till vårt hem, och i ett hem får man komma och gå som man vill.....

Vi känner ganska väl vid det här laget, hur gästerna uppfattar vårt BnB vid ankomsten. Vi försöker alltid att informera så mycket som möjligt i förväg eftersom vi vet att om förväntningarna är så nära verkligheten som möjligt blir det bäst.

Trots att vi försöker tänka på allt, finns det gäster som ger oss lägre poäng än andra. Häromdagen fick vi 7,2 poäng, vilket är vad många andra anläggningar har som snitt, men det är betydligt lägre än vad vi brukar få. Vi gissar att det har lite att göra med vilka förväntningar man har. Delpoängen för personal och städ blev dock full pott, 10 poäng vilket känns bra!

Det skriftliga omdömet visade också att vi lyckats med vår ambition då gästerna skrev: 

Man är någon, inte bars en i mängden!

Oavsett om vi är hemma eller bortresta är vår absoluta önskan att alla ska känna sig varmt välkomna och allt ska vara väl genomtänkt.

Ibland, som nästa vecka, behöver vi resa bort några dagar för att vila, ladda batterierna och få nya idéer, men våra gäster är fortfarande lika varmt välkomna !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se