tisdag 28 oktober 2014

Vårkänslor i oktober....

Hmmmm, det verkar som om vissa av oss inte bara har ställt om till vintertid utan även bytt årstid.....

Men, i dag känns det verkligen som om det kanske, om allt går som vi hoppas och tror, så kanske kanske kanske kan vi komma ifatt oss till nästa sommar.... kanske blir det nästa sommar "bara" underhåll av hus och trädgård, och inte så mycket nya projekt..... kanske kan vi känna att vi kommer ikapp oss och kan njuta av vårt älskade hus, tomten, alla trevliga gäster och....

Ett av våra mål känns helt plötsligt i alla fall inom synhåll... :)

Vadan denna plötsliga vårkänsloyttring?!



Vi har tagit hjälp med vissa arbetsuppgifter som vi helt enkelt inte hinner med, inte kan själv eller inte orkar.....

Bland annat har Gröna Systrar varit här och hjälpt oss att beskära alla våra buskplanteringar, och det känns ovärderligt att få börja våren med ett bra utgångsläge avseende växterna, Gert Sättlin har varit och hjälpt oss att ta bort några buskar som helt höll på att ta över trädgården och även ett träd har fått falla för att Marie ska ha en möjlighet att enkelt få in sin bil i carporten.

Vattennivån i Enångersån har ökat av allt regnande och det är nu full fart i ån, precis som det ska vara. Nu eldar vi allt ris från alla nedklippta buskar och vad kan vara bättre än; eld, en porlande å och en vacker kyrka inom synhåll, när vi pysslar på ute på tomten, kan det bli bättre.....?



Och, vi har fått hem våra två nya "konstföremål" i trädgården, en groda och en "börs"...... Givetvis blev Marie inspirerad av grodan och nu växer en barnboksidé fram i huvudet.... Kanske "pussa" på grodan och se om det blir en prins.... Bra med lite ny arbetskraft


Den här börsen tar man i alla fall inte med sig så enkelt när man åker och handlar....


Ja, vårkänslor eller inte, det är skönt när det går framåt, snart ska adventsstakarna fram, vi har fått sälja flera smörknivar redan och efter vinter kommer vår, så det känns helt ok att ha vårkänslor redan nu.... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se