torsdag 24 oktober 2013

Våra fantastiska gäster - och vänner

I morgon kväll ska vi ha fest hemma, för våra vänner i närområdet.

Vi ska ha "oktoberfest" på vår veranda - där vi tillbringat så många fina frukoststunder under sommaren. På vår veranda där så många fina kontakter har knutits, där vi har fått dela så många intressanta människoöden och upplevelser.

Ska man ha fest måste man städa..... Jag har gjort det nu - så gott det går, för vi målar och snickrar ju fortfarande..... Och, då kom det fram visitkort som vi fick i somras,  visitkort från helt fantastiska människor som bjudit oss hem till sig om vi någon gång är ute och åker. Tandläkaren i Italien som lovat att laga våra tänder om det behövs om vi är på semester i Italien, det schweisiska paret som har erbjudit oss att stå på deras tomt med husbilen om vi kommer åt det hållet och.... I veckan fick vi mail från det fantastiska och energigivande paret som bodde hos oss två gånger i somras, som bjöd oss hem till Skövde. Listan kan göras lång..... Och vi kan ännu en gång konstatera att vi har en fantastisk förmån som får öppna vårt hem för nya fantastiska gäster (vänner).

Vi återkommer givetvis med bilder från verandans "Oktoberfestkostym"...... Tills dess får ni hålla till godo med en bild från Enångersån häromdagen. Temperaturen skiftar mellan minus och plusgrader och vintern har nog inte riktigt bestämt sig för att komma på besök, inte ännu i alla fall....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se