söndag 7 april 2013

Våra rum och begränsande bokningssystem

I helgen har vi börjat tömma Ådalen, för att på sikt kunna påbörja renoveringen på allvar. Dessvärre är det många saker som ska flyttas, kontorsmaterial, verktyg, flyttlådor, gamla möbler och möbler som ska användas i framtiden - och möbler som ska säljas :)

Det känns ändå bra att ha börjat på allvar! Och vi njuter av allt som har blivit klart på Verandan - även om det kanske för en utomstående ser ut som en byggarbetsplats. Får vi bara lite längre dagar kommer arbetet gå framåt med stora steg.

När det gäller Ådalen är det tänkt att bli vårt mest flexibla rum. Givetvis kommer det alltid fungerar som enkelrum när de andra rummen är bokade, och även som dubbelrum. Förutom detta kommer man även kunna nyttja två extrabäddar varav dena ena blir i form av en "loftsäng" och den andra troligen ett sängskåp.

Tyvärr klarar inte bokningsprogrammet av alla dessa varianter. När man försöker boka via bokningssajten här på nätet får man fram att två personer i Ådalen, om det är det enda rummet som är ledigt, kostar 975:-. Så är det givetvis inte..... Hittar ni inte vad ni söker i bokningsprogrammet är ni alltid mer än välkomna att ringa oss och ställa frågor. I dagsläget är vi som "värdar" faktiskt både klokare och mer flexibla än bokningsprogrammet.....

Våra priser är för tillfället enligt följande
Enkelrum - 425:-/natt
Dubbelrum - 525:-/natt
Trebäddsrum - 775:-/natt
Fyrbäddsrum - 975:-/natt

För alla som bokar nu - oavsett när vistelsen kommer att ske - gäller givetvis dessa priser. När vi kommit längre med renoveringen kommer vi troligen att höja priserna något.

Vi försöker alltid tillmötesgå våra gästers önskemål om ett speciellt rum - men för att vara maximalt flexibla försöker vi att placera gästerna i det rum som är optimalt för det aktuella boknmingsläget. Det är ju t ex bara i Svedja som hundar är välkomna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se