tisdag 10 juli 2012

Utflyktstips

Under måndagen pustade vi ut och tog lite ledigt. Alla gäster lär oss något nytt, och vi behövde komplettera med några saker samtidigt som vi kände oss lite sugna på en utflykt.

Först åkte vi i väg till en Loppis och gjorde några små fynd. Vi behövde bland annat en ny spegel till Brorummet, och vi hittade en, med gammalt "glas" ....


Via småvägar åkte vi sedan vidare mot Hälsinge Linneväveri. Många fina present- och nyttoartiklar frestade oss. Vi köpte några badlakan och beställde ny kökshanddukar. Helt klart ett fint utflyktsmål. Det är lite drygt 3 mil via E4:an och Hudiksvall till denna utflyktspärla (från Enånger).Intill väveriet hittade vi Dacapo som är en Second Hand affär och även där fyndade vi salt- och sockerströare till frukostbrickorna och två gräddsnipor till mjölken..... Och två underbart virkade sängöverkast.
Från Näsviken bar det av till Hudik för att byta till nyare glas i spegeln, men så blev det inte :) Vi blev rekommenderade att behålla det gamla glaset för att bevara det ursprungliga och antika, och så fick det bli. Det som vill spegla sig i ett nytt glas får gå till badrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se