fredag 23 mars 2012

Vanlig arbetsvecka

Trots att vi har haft en vanlig arbetsvecka på annan ort har det hunnit hända lite runt vårt B'n B

Vi har sytt gardiner till första gästrummet och införskaffat all nödvändig utrustning för att förhoppningsvis kunna montera dem i helgen. Även vårt sovrum ska föräras med nya gardiner. Fönsterbrädan i sovrummet är också klar och blommorna ska flyttas in i helgen. Klart att personalen också måste ha det bra för att orka arbeta.....

Vi har fått besked att rumsdörrarna till rum 2 och 3 som vi har beställt har kommit till Hudik så kanske hinner vi hämta hem dem i helgen.

Även dörren till vårt blivande trapphus - ner till den ännu mer blivande relaxavdelningen - är nu bokad och väntar på att hämtas.
  
Och.....

I ett steg att säkerställa våra gästers och vår egen livskvalite har vi, trots att det är kommunalt vatten, låtit analysera vårt dricksvatten, som nu glädjande nog har klassats som högsta kvalité. Vi kommer att lägga upp resultatet under vårt miljötänk - men det kommer senare.

Vi har en förhoppning att hinna lägga ut lite mera bilder på det färdiga detaljerna i gästdelen under helgen, inte bara "arbetsbilder"....

Penslar, hammare och andra verktyg - huga er - i morgon blir det arbetsläger igen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om oss

Mitt foto
Enånger, Hälsingland, Sweden
Hemtrevligt Bed and Breakfast. Kan nås på 0650-550125 eller på enangerbb@hotmail.se